Workshop schilderen met Mary Velthoen, daarvoor hoef je geen tekentalent te zijn!

6 oktober 2020

Het gaat om ontmoeten en gezelligheid, we werken op voldoende afstand tot elkaar, dus corona-proof! We nodigen je uit om mee te doen aan deze workshop. Het betreft 3 lessen van 3 uur voor € 25.- De data zijn: dinsdag 17 november, dinsdag 1 december en dinsdag 15 december 2020 van 13.30 – 16.30 uur […]

Lees meer >

DeelSlee auto’s

15 september 2020

Voor uitleg en beheer van de deelauto’s zoeken we op korte termijn ambassadeurs en beheerders voor het dorp, Klik hier voor informatie   en meld u aan!

Lees meer >

Elektrisch deelvervoer binnenkort van start in Middelstum

Half oktober 2020 zal het project elektrisch deelvervoer in de gemeente Loppersum van start gaan, vanaf nu DeelSlee. In alle dorpen komen laadpalen en één of meerdere deelauto’s. Er wordt hiervoor een nieuwe coöperatie opgericht, DeelSlee UA, en MiddelSoam gaat deelnemen aan deze coöperatie. Houd de Ommelander Courant in de gaten…..

Lees meer >

Financiële bijdrage van Loket Leefbaarheid en Rabobank

10 september 2020

In augustus heeft het bestuur bericht ontvangen dat het Loket Leefbaarheid en het Coöperatiefonds Rabobank Groninger Land https://www.rabobank.nl/lokale-bank/groninger-land/sponsoring/ een bijdrage willen doen zodat we materialen kunnen aanschaffen om de activiteiten in het Hippolytushoes nog verder uit te breiden. Zo kunnen er kleine maaltijden samen gemaakt en gegeten worden en zijn gasten beter te ontvangen. We zijn […]

Lees meer >

We gaan weer voorzichtig van start!

29 mei 2020

Na de ALV van MiddelSoam op 6 maart 2020, waarbij Wim Daniëls de leden vermaakte met zijn verhalen over dorpen en dorpbewoners, ging Nederland in Corona-lockdown. De activiteiten van MiddelSoam stopten of gingen op een laag pitje. Het Dorpsloket bleef juist bereikbaar voor iedereen met vragen om hulp. Vanaf 1 juni gaan de activiteiten in […]

Lees meer >

Samen op de Braderie

14 mei 2019

MiddelSoam doet mee aan de dorpsverkenning ‘Aanschuiven in….’ en staat natuurlijk ook op de Braderie in Middelstum op donderdag 16 mei. We zien u graag bij onze kraam!

Lees meer >

Aanschuiven in……….

27 april 2019

Dorpscoöperatie MiddelSoam doet mee aan “Aanschuiven in……..Middelstum” Van 6 t/m 17 mei staat het busje ‘neef Herbert’ in Middelstum en vanuit daar trekken allerlei mensen het dorp in om inwoners te vragen naar wat hen bezig houdt. Er zijn ook activiteiten gepland en iedereen kan langskomen voor een kop koffie.

Lees meer >

Flyer Ontmoeten en Activiteiten wordt huis-aan-huis verspreid

18 maart 2019

In de week van 18 maart wordt de flyer huis-aan-huis verspreid in Middelstum, Huizinge, Westerwijtwerd, Toornwerd.

Lees meer >

Website van MiddelSoam van start

11 maart 2019

Op 11 maart gaat de website van Dorpscoöperatie MiddelSoam van start tijdens de ALV

Lees meer >

De Vlag uit voor Zorgzame Dorpen

10 februari 2019

Op Valentijnsdag, donderdag 14 februari, steekt MiddelSoam de vlag uit bij het Hippolytushoes om aandacht te vragen voor de Zorgzame Dorpen in Groningen. We zijn aangesloten bij dit netwerk van 120 (!!) initiatieven van inwoners in de provincie Groningen, die zich inzetten voor een zorgzame leefomgeving voor iedereen.

Lees meer >

De eerste ALV is verzet naar maandag 11 maart 2019

5 februari 2019

De voorbereidingen van de eerste ALV stonden teveel onder druk, waardoor het bestuur heeft besloten de ALV te verzetten naar maandag 11 maart 2019.

Lees meer >

Opstarten van MiddelSoam

15 december 2018

Er wordt momenteel hard gewekt aan de website van MiddelSoam. Het logo is al klaar!

Lees meer >